IZBACILA JE CELU SUPRUGOVU PORODICU SA SVADBE: "Ponizili su nas onim što su uradili", a nakon odluke izbio još veći SKANDAL

Autor: N.J.

Lifestyle

26.06.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog kršenja njenih pravila mlada je izbacila celu mladoženjinu porodicu sa venčanja.

IZBACILA JE CELU SUPRUGOVU PORODICU SA SVADBE: "Ponizili su nas onim što su uradili", a nakon odluke izbio još veći SKANDAL

Foto: Unsplash/ Chip Vincent

Svadba je za mnoge najlepši dan u životu, te mladenci žele da se tada ispoštuje sve što su zamislili. I kada je reč o pravilima ako je to već naglašeno u pozivnici, kao što su ovi mladenci uradili, mnogi bi ih ispoštovali. Ipak, jedna mlada bila je "prinuđena" da izbaci celu suprugovu porodicu sa venčanja nakon što su namerno ignorisali njena pravila i prekrišili sve granice - što je uključivalo i dolazak u belom na venčanje.

Mlada je objasnila da porodica njenog supruga ima dugogodišnju tradiciju venčanja koja je u suprotnosti sa većinom slavlja, uključujući pravljenje domaće "torte u plehu" umesto svadbene torte na spratove, da gosti budu obučeni u belo i dopuštaju deci da hodaju do oltara zajedno sa mladom.

Dogovorili su se da im naprave domaću tortu koju su želeli, ali su zabranili da se na venčanje dovode deca, i da gosti dolaze u belom. I dok su mislili da su im želje uslišene, zgrozili su se kada se njegova porodica pojavila na vratima. U objavi na Reditu mlada je napisala:

- Benova porodica ima mnogo čudnih običaja i tokom godina sam ih podnosila i prihvatila. One uključuju domaću tortu u plehu umesto profesionalne svadbene torte, u potpuno beloj odeći i da sva deca hodaju do prolaza i bacaju cveće umesto jedne devojčice ili dečaka.

Foto: Shutterstock

Besna mlada

- Međutim, želela sam da taj dan bude lep za oboje, pa smo napravili kompromis. Odobrili smo domaću tortu, ali smo se usaglasili oko ukusa i dizajna. Svako je mogao da obuče šta želi (osim bele boje), a na venčanju neće biti dece. Razgovarali smo sa njegovima i mojima i svi su bili u saglasnosti, ili smo barem tako mislili.

Na dan venčanja, mladina porodica bila je "odevena prikladno" i jasno je sledila smernice, ali mladoženjina nije - jer su stigli u belom i doveli svu decu. 

- Očigledno je da su njihovi običaji važniji od onoga što sam imala reći. Samo su tri osobe zapravo poštovale postavljena pravila - supružnici Benove braće i sestara. Ben i ja smo bili poniženi. Odmah smo ih izbacili i dopustili troje ljudi koji su sledili pravila da ostanu, ali oni su otišli sa svojim partnerima (što nam nije smetalo). Venčanje se odvijalo normalno, ali činilo se da je uništeno. Na kraju smo otkazali proslavu nakon venčanja jer su se neki članovi njegove porodice ušunjali unutra. Nakon što smo se vratili s medenog meseca, oboje su nas grdili članovi njegove porodice i od tad nas izbegavaju. Osećam se krivom što im ne dozvoljavam da ispoštuju svoje običaje - završila je ona svoju ispovest, a prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Coa 85

26.06.2023 20:02

Kad si KRAVA