MLADA UHVATILA MLADOŽENJU SA SVEKRVOM U TOALETU: Videla joj je GRUDI, a od ostatka priče još se nije oporavila

Autor: N.J.

Lifestyle

04.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatorka venčanja otkrila je u kakvom stanju je bila mlada kada je zatekla budućeg muža sa majkom u toaletu.

MLADA UHVATILA MLADOŽENJU SA SVEKRVOM U TOALETU: Videla joj je GRUDI, a od ostatka priče još se nije oporavila

Foto: Shutterstock

U jednoj od epizoda podkasta "Unfiltered Bride", voditeljka Džordži Mičel je i profesionalni planer svadbi u Velikoj Britaniji i kaže kako joj je ovu priču ispričala koleginica sa posla. Prisetila se kako je to izgledalo.

Mlada nakon što je završila šminku i frizuru, želela je da ode do toaleta, a kada je ušla zatekla je mladoženju sa majkom u kompromitujućem položaju. Objasnila je da je zatekla mladoženju kako ga doji majka. Kada je to rekla svi su bili mnogo iznenađeni, i pitali su se kako je to moguće.

Džordži je objasnila da to mlada verovatno nije znala, već da je saznala na dan venčanja kada ih je slučajno uhvatila. Takođe, mnogima nije bilo jasno kako je njegova majka još uvek imala mleko.

Foto: pixabay.com

Burme na jastučiću

- Ona je očigledno to neprekidno radila kako bi došla do te tačke - dodala je Džordži.

Uprkos očiglednom šoku mlade, organizatorka tvrdi da je ipak nastavila s venčanjem.

Ovaj video završio je i na TikTok - u gde je za čas prikupio blizu milion pregleda. Ljudi su neprestano komentarisali šokirano:

"Podigla je "maminog dečaka" na sasvim veći novi", "Najjači čovek mi trenutno ne bi mogao podignuti vilicu!", "Nisam znao šta da očekujem, ali ovo mi nije ni palo napamet", "Mislila sam da ne može biti ništa gore od varanja, ali može", "Ja bih pobegla da sam mlada", pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading