IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE BORCA: Uprava tima iz Sakula nije htela da sedi skrštenih ruku!

Autor:

Sport

04.06.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao..

IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE BORCA: Uprava tima iz Sakula nije htela da sedi skrštenih ruku!

Foto: FK Borac Sakule

Dugogodišnji standardni član Srpske lige Vojvodina se od sezone 2022/2023 odlučio da krene od nule, seniorski tim je započeo takmičenje u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo. 

Republika

Od samog starta nedavno završene sezone, Borac se zajedno sa ekipom Voje Gačić i Tempom iz Sefkerina izdovjio kao kandidat za viši rang. Bitka utroje za direktan plasman u viši rang se vodila do pred kraj prvenstva, dok je u završnici "priča spala na dva slova".

Timovi iz Sakula i Sefkerina su na kraju u direktnom duelu odlučili ko će uzeti šampionski pehar, a ta čast je pripala ekipi Tempa. 

Borac je takmičarsku 2022/2023 godinu završio na drugoj poziciji na tabeli, sa tri boda zaostatka za prvim mestom. Uprava kluba je odmah po završetku sezone prionula na posao, i danas je objavljen i prvi dolazni transfer, iako zvanično period za prelazak igrača nije ni počeo. 

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Selvidin Abdula (levo) i trener Nenad Rosulj

Dres Borca će od jeseni nositi Selvidin Abdula (36), koji dolazi iz redova ekipe Voje Gačić. Popularni Abi je i pored brojnih ponuda odlučio da u predstojećoj sezoni brani boje tima iz Sakula. U karijeri je nastupao za Omladinac (Opovo), Crvenku (Borča), Mladi Proleter, Institut, Torlak (Kumodraž) i Napredak iz Rakovice.

Abi je prolećni deo prvenstva proveo u istoj ligi, branio je boje Voje Gačić na četiri ligaška meča, pa je samim tim dobro upoznat sa svim uslovima, kao i samom stanju u ligi. Reč je o igraču koji pokriva poziciju ofanzivnog veznog na terenu. 

Potez uprave kluba da već sada radi na sklapanju tima za sledeću sezonu samo pokazuje da će Borac ući od starta sa visokim ambicijama. Plasman u viši rang ove sezone igračima trenera Nenada Rosulja je izmakao "za samo" tri boda, i svi će se potruditi da sledeće godine šampionski pehar bude i njihovim vitrinama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading