ŽENA NA SVOM VENČANJU DOŽIVELA NERVNI SLOM: Kada budete videli RAZLOG biće vam sve jasno!

Autor: M.O.

Lifestyle

22.06.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije očekivala da će restoran toliku grešku da napravi!

ŽENA NA SVOM VENČANJU DOŽIVELA NERVNI SLOM: Kada budete videli RAZLOG biće vam sve jasno!

Foto: unsplash.com

mlada

Kada dođe dan venčanja mladenci žele da taj dan izgleda savršeno, ali pored tolike ogranizacije često se dese neplanirana i ne toliko prijatna iznenađenja.

Jedna mlada bila je na ivici suza, ali i smeha, nakon što su zaposleni sale za venčanje napravili veliku grešku s njenom svadbenom tortom. 

Mlada po imenu Selest na TikToku je podelila svoju reakciju na neprijatnost koja se dogodila dok je slavila svoje venčanje. Tokom nečega što bi trebalo da bude venčanje bez stresa s najdražim ljudima, Selest je svojim očima gledala kako je restoran u kom se održavalo slavlje, napravio veliku grešku.

"Poslužili su našu svadbenu tortu drugoj zabavi", napisala je u naslovu TikTok videa.

-Restoran u kojem smo bili na svadbenom slavlju dao je našu svadbenu tortu nekom drugom, a ja sam doslovno gledala kako je seku ispred mene, dok smo čekali. Tako sam se radovala, uništili su sve - rekla je mlada. 

Međutim, nije se oglasila jer je pretpostavila da je torta sigurno bila tuđa. Njena torta je takođe bila prekrivena cvećem, koje je restoran uklonio pre nego što je poslužio komade drugoj zabavi. Još dok su je sekli, rekla je mužu da jako liči na svadbenu tortu koju su ona i njena svekrva istog jutra ostavile na mestu događaja.

- Isekli su i poslužili našu svadbenu tortu verovatno nekoj maturskoj grupi, a ja sam sedela i razmišljala: "Ne, samo da to nije naša svadbena torta'”, rekla je uplakana. 

U drugom videu Selest je pokazala dizajn svoje originalne svadbene torte i objasnila kako ju je restoran zamenio tortom koja je pripadala nekome po imenu Džeki.

- Nadam se da ti se svidela naša torta, Džeki - , napisala je u podnaslovu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading