OTAC NASRED AUTO-PUTA URADIO NEŠTO NEZAMISLIVO SA ĆERKOM! Svi su užasnuti snimkom: Treba da ide na robiju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.06.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato gde je i zbog čega čovek toliko žurio

OTAC NASRED AUTO-PUTA URADIO NEŠTO NEZAMISLIVO SA ĆERKOM! Svi su užasnuti snimkom: Treba da ide na robiju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak oca koji sa ćerkom pretrčava auto-put kod Autokomande, a koji je izazvao lavinu komentara.

Naime, kako se može videti na pomenutom snimku koji je objavljen na Instagram stranici "moj_beo_grad", otac sa devojčicom preskače zaštitnu ogradu i pretrčava auto-put.

- Otac i ćerka pretrčavaju preko auto-puta na Autokomandi... - stoji u opisu videa na Instagramu.

Nije poznato gde je i zbog čega čovek toliko žurio, ali je jasno da je ovakav potez veoma neodgovoran, a osim što daje pogrešan primer devojčici, on je na ovaj način ugrozio svoj, ali i život svog dedeta.

Odmah je usledila i lavina komentara, a svi su naravno osudili ovaj potez neodgovornog oca.

"Komentara bez. Jadna deca sa ovakvim roditeljima", "Otac koji ima mozga, i voli svoje dete ovo nikad ne bi uradio", "Užas", "Šta reći sem da je neodgovorno", samo su neki od komentara, dok su neki otišli toliko daleko, da su predložili da se otac zbog ovog postupka i uhapsi.

- Odmah ga treba uhapsiti i osuditi drakonski! Da li zna da je to sekunda u brzini, previd, može dete da se saplete, da joj ispadne telefon! Uslovni refleks je da ga dohvati i katastrofa! Odmah bi mu odredio pritvor, odmah, nemam reči - napisao je jedan korisnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading