DEVOJKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO ZBOG DEČKA! Odbio da ispoštuje jednu njenu želju, ona nije mogla da izdrži

Autor: N.J.

Lifestyle

13.06.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je muškarac odbio da ispuni njenu želju, devojka se ubila.

DEVOJKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO ZBOG DEČKA! Odbio da ispoštuje jednu njenu želju, ona nije mogla da izdrži

Foto: pexels.com

Pokrenuta je jedna tema na Reditu zbog čega su mnoge devojke izgubile veru u muškarce i dodatno se razočarale. Naime, čovek se zabavljao sa ženom koje je u Americi zbog studentske vize. Ona zarađuje dosta, ali je bila depresivna jer joj je viza isticala. Bili su srećni, i trudili su se da održe dobro raspoloženje iako su se plašili da će biti deportovana.

Viza joj je isticala, zbog toga je otišla i uzela papire, jer se nadala da će se venčati, odnosno da će je on na taj način "zaštiti". Ipak, i pored svega lepog što su imali, muškarac odlučuje da "ne može da bude ni za koga odgovoran". Odustaje od ideje braka, ali devojka nije želela. Sve vreme je aplicirala za posao iako je istekla viza bila u vidokrugu. Izbačena je iz zemlje, ali mu ostavlja automobil i nešto novca.

Tada se situacija menja, prijatelji muškarca nazivaju ga pogrdnim imenima i pitaju se kako je mogao to da uradi. Devojka je nakon toga odlučila da presudi sebi i izvršila je samoubistvo.

Foto: Shutterstock

Žena razočarana u muškarca

Ipak, ono što najviše brine muškarca je ko će da mu kuva i situacija da njegovi prijatelji ne pričaju sa njim. Ljudi su se mnogo razočarali zbog ove priče i niko ne veruje da je ovako nešto uradio osobi sa kojom je bio u vezi. Evo šta su neki komentarisali:

"Ali nije je voleo dovoljno da bi je oženio i dopustio joj da zbog njega ostane u Americi. Ne, tamo se mora sama snalaziti",  "Ako niste voljni staviti prsten  kako biste osobu koju volite zadržali u istoj zemlji kao i vi, nikada je niste voleli. Jednostavno vam se svidelo ono što su vam ponudili sve dok nema nikakvih obaveza", "Sad kad postoje pravne posledice, nije vam dovoljno stalo da je zadržite u blizini", pisali su razočarano ljudi, prenosi "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading