Belivuk i još dva pripadnika njegove grupe dobili advokate!

Autor:

Hronika

15.08.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belivuk, Nebojša Janković i Nemanja Đurić su 28. juna otkazali punomoćje braniocima, a potom je sudija rekla da će im biti dodeljeni advokati po službenoj dužnosti. Advokati po službenoj dužnosti bi trebalo da se upoznaju sa predmetom do kraja avgusta, za kada je zakazan nastavak suđenja.

Belivuk i još dva pripadnika njegove grupe dobili advokate!

Foto: Starsport/Tanjug/J.PAP/MUP

Viši sud u Beogradu je Veljku Belivuku i još dvojici optuženih članova njegove kriminalne grupe, postavio advokate po službenoj dužnosti, nakon što su na prethodnom suđenju oni otkazali punomoćje svojim izabranim advokatima, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Veljko Belivuk, Nebojša Janković i Nemanja Đurić su 28. juna otkazali punomoćje braniocima, a potom je sudija rekla da će im biti dodeljeni advokati po službenoj dužnosti. Advokati po službenoj dužnosti bi trebalo da se upoznaju sa predmetom do kraja avgusta, za kada je zakazan nastavak suđenja.

Tokom postupka saslušani su okrivljeni-saradnici Nikola Spasojević, Srđan Lalić i Bojan Hrvatin, nakon čega su ih ispitivali advokati odbrane i optuženi. Poslednje nedelje avgusta trebalo bi da počnu iskazi oštećenih.

Potvrđenom optužnicom se pripadnicima kriminalne grupe Veljka Beluvika i Marka Miljkovića, na teret stavlja sedam ubistava, trgovina drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading