KADA VIDITE ZBOG ČEGA POKRIVA USNE PČELAMA NEĆE VAM BITI DOBRO: Ko bi se još setio ove NAJVEĆE gluposti ikada?! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

17.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite da namerno stavljate pčele na usne kako bi vas ubole.

KADA VIDITE ZBOG ČEGA POKRIVA USNE PČELAMA NEĆE VAM BITI DOBRO: Ko bi se još setio ove NAJVEĆE gluposti ikada?! (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/o1cmex

Ujed pčele kao posledicu ostavlja otok, jak bol, a kod nekoga može da pokrene alergiju. Žaoka ostaje na mestu uboda. Obično kada nas ujede pčela najviše prija stavljanje leda na kritično mesto. Jedna žena umesto da izbegava takvu situaciju, ona namerno hvata rukom pčele i stavlja ih na usne. Razlog tome je da bi dobila punije i veće usne, ali ne želi da ode kod lekara. Rešenje je našla u prirodi i svakako nije preporučljivo.

Na snimku se vidi kako devojka uzima pčelu i stavlja je na usnu, ali to ne radi samo jednom već više puta. Rukom vadi žaoke sa kritičnih mesta. Nakon toga pokazuje kakve su joj usne nakon što su je izujedale pčele. Sada je onaj komentar "ima usne kao da su je pčele izujedale" dobile pravi smisao. Ljudi su bili šokirani nakon što su pogledali video i to su podelili u komentarima:

"Daj Bože da ne dođe do alergijske reakcije", "Šta se desilo ovoj devojci?", "Kad nemaš novca", "Kako ti nije žao pčela?", "Plakala sam zbog ovoga", "Jeste li čuli za anafilaktički šok?", "Toliko muke za možda tri dana", pisali su iznenađeni ljudi.

Foto: Instagram/Printscreen/o1cmex

Devojka nakon ujeda pčele

Ubod insekata nekada može da bude opasan ako izazove alergijske reakcije. Kao što smo naveli često je bezazleno, izaziva otok, crvenilo možda malu bol, a prolazi nakon maksimum par sati. Ipak, neke osobe preosetljive su na ubode i zbog toga mogu imati burnije reakcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Смехомен (@01cmex)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading