SINIŠA MI NEDOSTAJE, BIO MI JE DRUGI OTAC: Čuveni golman nije zaboravio Mihajlovića

Autor:

Sport

29.08.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuli smo se malo pre nego što je preminuo. Naši pozivi bili su lepi, zauvek će ostati, prisetio se Italijan.

SINIŠA MI NEDOSTAJE, BIO MI JE DRUGI OTAC: Čuveni golman nije zaboravio Mihajlovića

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Đanluiđi Donaruma pati. Golman PSŽ i reprezentacije Italije nije srećan, ali ne zbog toga što se raspada megalomanski projekat Francuza i što kada do sada nisu osvojili Ligu šampiona verovatno neće nikada, već zbog rastanka sa svojim trenerskim idolima koji su ga stvorili.

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Donaruma

Jedan je Siniša Mihajlović, trener koji je Donarumi dao šansu u Milanu i Seriji A kada je imao samo 16 godina, a koji nas je zimus prerano napustio u 54. godini pošto je izgubio utakmicu protiv opake bolesti leukemije. Drugi je Roberto Manćini koji je napustio klubu "azura" i otišao za milionima i preuzeo selekciju Saudijske Arabije.

- Mihajlović mi mnogo nedostaje. Čuli smo se nešto malo pre nego što je preminuo. Smejali smo se, meni je Siniša bio drugi otac, u fudbalskom smislu i ljudski mi je dao toliko toga. Učinio sam najmanje što sam mogao, mnogo mi nedostaje. Naši pozivi bili su lepi, to su stvari koje će zauvek ostati, mnogo mi nedostaje - rekao je Donaruma.

Foto: www.profimedia.rs

Siniša Mihajlović i Đanluiđi Donaruma u Milanu

Kada je u pitanju Manćini, sa kojim Miha sarađivao u Interu, golman "svetaca" mu je poželeo sve najbolje u Saudijskoj Arabiji. On, međutim, ne razume u potpunosti njegovu odluku da se rukovodi isključivo novcem.

Foto: Tanjug/AP

Napustio Italiju zbog arapskih miliona - Roberto Manćini

- O Manćiniju mogu da kažem da je dao mnogo, dobro smo se osećali i igrali smo dobro. Boravak u reprezentaciji je bio zaista dobar, bili smo dobri zajedno, uz spektakularne stvari. Mogu samo da mu zahvalim na onome što je meni pružio i Italiji - kazao je golman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading