Saigrači sprečili fizički obračun: Donaruma se verbalno sukobio sa navijačem Milana!

Autor: Tanjug

Sport

13.06.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kurva sud" mu ne oprašta izdaju.

Saigrači sprečili fizički obračun: Donaruma se verbalno sukobio sa navijačem Milana!

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Donaruma

Golman italijanske fudbalske reprezentacije Ðanluiđi Donaruma verbalno se sukobio sa jednim navijačem Milana po završetku utakmice Lige nacija sa Engleskom u Vulverhemptonu, prenose italijanski mediji.

Tokom utakmice na stadionu "Molinju" grupa italijanskih navijača za koje se pretpostavlja da su pristalice Milana vređale su Donarumu.

Italijanski mediji navode da pojedini navijači Milana ne mogu da oproste Donarumi prelazak u Pari Sen Žermen. Donaruma je ponikao u Milanu, a sa samo 16 godina je debitovao u prvom timu "roso-nera". Međutim, prošle godine italijanski golman je prešao u Pari Sen Žermen, a pojedini navijači su ga proglasili "izdajnikom".

Navijači Milana su vređali Donarumu i kada je napuštao teren stadiona u Vulverhemptonu. Italijanski mediji navode da je čuvar mreže "azura" ušao u verbalni sukob sa jednim navijačem pošto je krenuo sa stadiona ka autobusu nacionalnog tima. Veći sukob su sprečili italijanski reprezentativci, koji su zagrlili Donarumu i odveli ga u autobus.

Utakmica između Engleske i Italije je završena bez golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading