Pomoćni trener Slovenije BESAN: Sramota je to što su se Srbi osećali kao kod kuće!

Autor:

Sport

13.06.2022

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da se pomiri sa činjenicom da su "Stožice" bile uz Orlove.

Pomoćni trener Slovenije BESAN: Sramota je to što su se Srbi osećali kao kod kuće!

Foto: Tanjug/AP

Boštjan Cesar

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da savlada Sloveniju u gostima, u okviru četvrtog kola Lige nacija, pošto je meč na "Stožicama" završen remijem.

Iako se meč igrao u Ljubljani, jaču podršku sa tribina imali su Orlovi, što je i te kako zasmetalo Boštjanu Cesaru, pomoćnom treneru Slovenije, koji je u nedelju na klupi menjao Matjaža Keka.

- Srbi su se osećali kao da igraju kod kuće. Nesumnjivo sramota, za koju su posebno krivi oni koji vode slovenačku fudbalsku kuću i koji su mnogim pogreškim odlukama zakuvali veče, koje ćemo dugo pamtiti. Ne po dobrom… Verovatno je i to zapalilo naše momke. Posle dugo vremena bio je pun stadion, ali nažalost ne slovenačkim navijačima, već srpskim navijačima koji su stigli iz mnogo zemalja. Ipak bili smo spremni na to - rekao je pomoćni trener Zmajčeka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boštjan Cesar iz igračkih dana

Potom je prokomentarisao i to što je njegova ekipa odmah na startu drugog poluvremena uspela da anulira dva gola minusa.

Nismo bili zadovoljni prvim poluvremenom, pa smo drugo poluvreme počeli visoko, agresivno i to nam se isplatilo.Sve tri izmene su nas osvežile i bili smo zadovoljni - poručio je Cesar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading