KAZNITE GA? Prostački i sirov potez, treba ga izbaciti iz reprezentacije? Srbi u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2022

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramota je najbolja reč!

KAZNITE GA? Prostački i sirov potez, treba ga izbaciti iz reprezentacije? Srbi u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Reprezentativac Slovenije Jasmin Kurtić obrukao se na kraju meča protiv Srbije u Ljubljani u okviru Lige nacija - 2:2.

On se naime okrenuo ka srpskim navijačima, pokazao polni organ, a naš reprezentativac Andrija Živković mu je prišao i sklonio ga kako bi prekinuo tu glupost.

 

 

Pogledajte ovu sramotu u Ljubljani!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Tomislav

13.06.2022 07:38

Jeste, to što je uradio Kurtić, primereno je ponašanje jednog sportiste! Jer, kad nekoga mrziš, kao što mrze nas Srbe, to je potpuno primereno. Neprimereno je samo to što se mi stalno iščuđujemo takvim glupostima. Stalno se nešto zgražavamo, femkamo, zaprepaščujemo, žalimo, cvilimo, kenjkamo. Večito nešto kukumavčimo i cendramo, žalimo se mami i tati, a nemamo ni mame ni tate. Umesto da ih razvalimo u drugom poluvremenu i fudbalski potučemo do nogu, umesto da ih fudbalski zgazimo u "crnu zemlju" da nas pamte dok je sveta i veka, mi povedemo sa 2:0, a onda u nastavku skinemo gaće i dopustimo sebi da nas trte tamo neki Kurtići i "Murtići". Tako nam i treba, bolje nismo ni zaslužili. Mi smo infantilan narod koji nikada neće sazreti i pun mi je više k...c svih tih srpskih Kalimera koji se stalno nešto žale, umesto da uzmu sudbinu u svoje ruke. Mi smo narod večitog izgovora i nije slučajno što nas pred svetom predstavljaju naši večiti "alibi fudbaleri"! Što bi reko moj pokojni deda: "Udri sinko, ne seri!"

Miki

13.06.2022 09:15

Ta stoka je sva ista.Ti koji su pobili nenaoruzane vojnike na granici ne zasluzuju nista.Jasmin je cistokrvni slovenac.Ta govna ne treba pustati u Srbiju.