EPOHALNA KARIJERA SRPSKOG PLASTIČNOG HIRURGA U SAD: Pod njegov nož išao je sam vrh svetske politike i džet seta, neki su čak tražili dvojnike! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.06.2022

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Borko Đorđević, srpski estetski hirurg koji se školovao i radio u Americi, tokom svoje bogate višegodišnje karijere uradio je plastične operacije damama i muškarcima iz samog vrha američkog džeta seta.

EPOHALNA KARIJERA SRPSKOG PLASTIČNOG HIRURGA U SAD: Pod njegov nož išao je sam vrh svetske politike i džet seta, neki su čak tražili dvojnike! (VIDEO)

Foto: printscreen

Doktor Borko Đorđević operisao svetske državnike i džet set

Na njegovom operacionom stolu bile su čuvene američke glumice, supruge, ćerke i sinovi svetskih političara koji su ostavili epohalni trag...

U ispovesti za TV Pink čuveni doktor, koji je svojevremeno bio i jedan od najbližih saradnika američkog predsednika Ronalda Regana (zbog čega je, kako ističe, i dan danas Republikanac) je otkrio sve detalje iz prebogate biografije na kojoj bi mnogi mogli da mu pozavide.

Između ostalog, doktor je ispričao i kako je došlo do toga da operiše sina iračkog predsednika Sadama Huseina.

- Preko njihovog ambasadora ovde, pozvao me je Sadam Husein da mu operišem sina koji je bio izrešetan od strane Iranaca. Imao je 28 metaka. Tada je francuski predsednik, sa kojim je Sadam bio dobar, organizovao da se dopremi magnetna rezonanca. Napravili smo i veliku konferenciju o medicini i medicinskoj opremi, a bio sam deo tima koji je uspešno sanirao rane Sadamovog sina - ispričao je ovaj prekaljeni stručnjak.

 

Prema njegovim rečima, pod njegov nož išle su i čuvene sestre Gabor, glumice koje su, prema doktorovim rečima, bile u biznisu da budu lepe.

- Majka Žoli koja je imala četiri operacija, ja sam joj radio četvrtu. Ćerke su Magda, Žaža i Eva, a Eva je bila najtelovanija glumica. To je bio moj "laki breg" što bi rekli Amerikanci. Baka Žoli je mene slagala, rekla je da ima 76 godina, a imala je 86. Videla je da sam radio jednu njenu prijateljicu, i ona je mene pozvala da radim - naveo je doktor i u istom dahu nastavio: 

- Posle operacije ona se ukočila. Na mene se digla cela Amerika. Pisalo se da je operisao jedan mladi hirurg jugoslovenskog porekla i da ona umire. Ja sam je stavio pod negu i posle pet šest dana ona je ustala i oporavila se. Pita me: "kako si doktore". Kako mogu da budem, uništila si me, izgubio sam pacijente. Dragi doktore nemoj da se sekiraš, to će ti biti najbolja reklama, ja sada kad izađem i kad svi vide kako sam lepa, svi će da znaju da si ti radio - kazao je Đorđević.

Tokom svoje karijere u Kaliforniji u SAD, čuveni doktor susretao se i sa zahtevima poznatih ličnosti da dobiju dvojnike.

Šta je rekao o toj temi, pogledajte u video snimku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading