Moj sin i ćerka nisu Arkan i Ceca! Pevačica otkrila šta je naučila decu, pa otkrila da li je Anastasija sluša!

Autor:

Zabava

13.06.2022

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović je naučila svoju decu sledeće.

Moj sin i ćerka nisu Arkan i Ceca! Pevačica otkrila šta je naučila decu, pa otkrila da li je Anastasija sluša!

Foto: Republika/O.Bogdanović

Ceca Ražnatović govorila je o svojoj deci Anastasiji i Veljku Ražnatoviću.

Pevačica ih uči da budu svoji i ponosna je na njih.

Foto: Foto> PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Veljko Ražntović Cecin sin

 

 - Uvek sam govorila Veljku da ne sme nikada da dozvoli da ga upoređuju sa ocem. Rekla sam mu: "Koliko ja znam, on je Željko, a ti si Veljko." To isto je važilo i za Tasu, ja sam Ceca, a ona je Anastasija. Nije njoj kompliment kada kažu: "Ova mala je ista Ceca." Svako ima svoj put, jedna Ceca već postoji, nema potrebe za drugom - rekla je Ceca za Informer i dodala da joj je drago što je ćerka sluša: 

 

Sve ono što sam joj govorila očigledno je urodilo plodom jer moja ćerka zbog toga neće da nas dve snimimo duet. Nadam se da ću je nekako ipak ubediti da ukrstimo glasove. Potpuno je razumem što je protiv tog dueta, jer bi nas svi upoređivali. Kada sam ja počinjala karijeru, najveće zvezde bile su Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Dragana Mirković, ali ja nikada nisam želela da budem jedna od njih. Trudila sam se da budem i ostanem samo svoja. 

Pevačica bi volela da Anastasija jednom zapeva na "Marakani" ili na "Ušću".

- To bi mi bila životna nagrada. Svaki roditelj želi da ga dete prevaziđe. Kada bude zakazala neki veliki koncert, biću u organizaciji svega toga i pomagati joj koliko mogu - ističe Ceca.

Inače, Ceca i Anastasija imale su nedavno zajednički koncert u Severnoj Makedoniji.

Foto: printscreen/instagram.com

Anastasija i Ceca na sceni

 

- Nije mi bilo teško da je najavim, jer, ako je nekog lako najaviti to je onda ona. Rekla sam "žena, majka, kraljica. Srpska majka". Ponele su me emocije, ne zato što mi je Ceca majka, ona je to pokazala sa svime što je postigla, ništa ja tu nisam slagala. Pričajući iz ugla pevačice, meni je bila ogromna čast što delim binu sa našom najvećom zvezdom. Ona dobro zna, nas dve još nismo snimile duet iz prostog razloga što ja još treba da radim na sebi, da imam više pesama i da radim na svojoj karijeri da bih mogla da snimim duet sa takvom zvezdom, iako ona to želi. To će se desiti, samo je pitanje vremena - rekla je Anastasija ovom prilikom.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading