Američki reper radniku povećao platu: Snup Dog MOTAČU DŽOINTA daje 50.000 evra godišnje!

Autor: M. G.

Zabava

13.06.2022

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki reper Snup Dog, poznat po tome što je strastveni korisnik kanabisa, napisao je na Tviteru da je osobi odgovornoj za proizvodnju savršeno "smotanog džointa" dao povećanje plate kao odgovor na rastuće troškove života.

Američki reper radniku povećao platu: Snup Dog MOTAČU DŽOINTA daje 50.000 evra godišnje!

Foto: youtube.com/gartola tops

Snup Dog

Naime, Snup Dog puši travu svaki dan, a kako nema vremena sam da "mota džoint", angažovao je čoveka za izradu savršeno valjanih džointa. Već je ranije objavio da je angažovao tog radnika, a sada je objavio i njegovu povišicu kao odgovor na tvit profila "UberFacts", koji je objavio da njegov radnik zarađuje platu između 40.000 i 50.000 dolara godišnje (32.000-40.000 funti).

Snupa prati 20,2 miliona obožavaoca na Tviteru, kojima je napisao: "Inflacija. Njihova je plata porasla!" Uporedio je svog radnika s filmskim likom Lurcom, iz porodice Adams, opisujući njegov rad kao "besprekoran". Kada je Stern upitao: "Da li je ovo čovek kojeg ste posebno angažovali?", reper je odgovorio: "To je njegovo zanimanje. U njegovom CV pod pitanjem 'Čime se baviš?' piše:

Foto: youtube.com/ TheEllenShow

Snup Dog reper

 

- Ja sam motač džointa. Profesionalni motač džointa' - dodajući da prednosti posla uključuju besplatnu travu i odeću, a zatim rekao:

- Ako si odličan u nečemu što mi treba, zapošljavam te.

Snup se pojavio u emisiji uz glumca Seta Rogena, koji je za veštine motača džointa rekao: "On zna da proceni izraz na nečijem licu, kad proceni da neko želi džoint, doda vam jedan."

M. G.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading