Ceca i Anastasija zapalile Makedoniju! Euforične nakon prvog zajedničkog nastupa: Ostvarila nam se ŽELJA, na redu je DUET!

Autor:

Zabava

12.06.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca i Anastasija otkrile kako se osećaju nakon zajedničkog nastupa.

Ceca i Anastasija zapalile Makedoniju! Euforične nakon prvog zajedničkog nastupa: Ostvarila nam se ŽELJA, na redu je DUET!

Foto: printscreen/instagram.com

Ceca i njena naslednica Anastasija Ražnatović sinoć su imale svoj prvi zajednički nastup i to u Makedoniji, a preko pet hiljada ljudi došlo je da ih sluša. Iako iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, Ceci je ovo zasigurno nastup koji će zauvek pamtiti, a njih dve su sada otkrile kakav je bio osećaj pevati rame uz rame, na istoj bini i pred tolikim brojem ljudi.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Anastasija Ražnatović

Da li si imala veću tremu večeras ili kada je Anastasija imala prvi nastup u Parizu?

- Večeras nisam imala tremu zato što se i ona opustila. Ona je, generalno, iz nastupa u nastup sve opuštenija i sve bolja. To je sve razumljivo jer nema pevačkog iskustva kada su nastupi u pitanju. Drugačuje je kada staneš, svojim imenom i prezimenom na binu ispred publike, to je odgovornost i tada nastupi pozitivna trema. Ja sam 35 godina na estradi pa je meni lako da sada govorim, ali pretpostavljam da joj nije lako, pogotovo što ima majku koja je već ostvarena. Deci poznatih roditelja je mnogo teže da naprave neki svoj pu, pogotovo ako uđu u iste vode u kojima su im se roditelji ostvarili i napravili sjajne karijere.Što se tiče Francuske, u kojoj ste bili i vi i ispratili njen profesionalni početak, nije mi bilo svejedno. Mogu ti slobodno reći, ja koja uopšte nisam tremaroš, te večeri sam pevala na Kopaoniku i uopšte nisam razmišljala o svom koncertu. Ja sam profesionalac, toliko dugo sam u poslu i ne bih dozvolila da to moja publika oseti, ali unutar svog tela sam osećala toliku sreću, neki nemir i pomešana osećanja. Kada su mi javili "gotovo je" odahnula sam i rekla "dobro je, da danem dušom".

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ceca Ražnatović

Da li si sanjala o tome da deliš binu sa svojom ćerkom i da te ona najavljuje?

- Negde i jesam od momenta kada je ona odlučila da se bavi istim poslom. Ja smatram da je ovo najlepši posao i da treba da se bavi njime ako je talentovana kao što jeste, i ako voli kao što voli. Treba da radi ono što voli jer ta energija koju dobijaš od publike, ona je lekovita.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović sinoć zajedno nastupale

Anastasija, kakva su tvoja osećanja bila večeras? Koliko ti je bilo teško da najaviš majku i kakav je osećaj deliti scenu sa najvećom zvezdom?

- Nije mi bilo teško da je najavim, jer, ako je nekog lako najaviti to je onda ona. Rekla sam "žena, majka, kraljica. Srpska majka". Ponele su me emocije, ne zato što mi je Ceca majka, ona je to pokazala sa svime što je postigla, ništa ja tu nisam slagala. Pričajući iz ugla pevačice, meni je bila ogromna čast što delim binu sa našom najvećom zvezdom. Ona dobro zna, nas dve još nismo snimile duet iz prostog razloga što ja još treba da radim na sebi, da imam više pesama i da radim na svojoj karijeri da bih mogla da snimim duet sa takvom zvezdom, iako ona to želi. To će se desiti, samo je pitanje vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading