Otkriveni novi detalji UBISTVA našeg pevača u Holandiji! Telo nađeno ispred garaže, policija objavila FOTO-ROBOT, TRAŽI SE! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.06.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavili se novi detalji ubistva u Holandiji.

Otkriveni novi detalji UBISTVA našeg pevača u Holandiji! Telo nađeno ispred garaže, policija objavila FOTO-ROBOT, TRAŽI SE! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Buchen Verdachte

Pevač iz Novog Pazara Enver Miki Kolašinac ubijen je u četvrtak u Holandiji, a kako prenose mediji likvidiran je u sačekuši, a njegovo telo je pronađeno ispred garaže, oko 16.30 nakon što je policiji javljeno da je bilo pucnjave.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Enver Miki Kolašinac ubijen

Lokalna policija traga za svedokom, a njegov foto-robot je javno objavljen.

- Reč je o robusnom čoveku visokom oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, sa smeđim očima, istaknutim obrvama i crnom kosom. Na sebi je imao ravnu tamnu kapu i plave fermerke sa prugama na prednjoj strani. Takođe, nosio je široki crni kaiš, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele - navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: Buchen Verdachte

Foto-robot svedoka ubistva

U međuvremenu, policija je pregledala snimke sa nadzornih kamera, rekavši da je cilj da se dobiju što precizniji podaci o nemilom događaju, kao i da mole sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading