Prvi snimak sa krštenja male Mie Miljković: Luna i Marko krstili naslednicu daleko od Beograda, a ovi kadrovi će vas raznežiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.06.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Marko Miljković su danas krstili ćerku Miu Miljković!

Prvi snimak sa krštenja male Mie Miljković: Luna i Marko krstili naslednicu daleko od Beograda, a ovi kadrovi će vas raznežiti! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko Miljković danas krste ćerki Miu Miljković, a na Instagram profilu pojavio se snimak iz crkve tokom same ceremonije. Luna i Marko nakon rijalitija ,,Zadruga" ostali su u ljubavi, a šta više, zavetovali su se na večnu ljubav. Definitivno da su njih dvoje retki ljubavni par koji je uspeo da opstane nakon rijaliti formata. 

Luna i Marko odlučili su da krštenje obave u Obrenovcu, a samoj cemoniji prisustvovali su samo najuži krug prijatelja i porodice. 

Luna je na sebi imala elegantnu kombinaciju, a snimak je raznežio njihove fanove.

Marko je nedavno pred našim kamerama priznao da je izgubio burmu jer je smršao, pa kako tvrdi smršali su mu i prsti:

 

 

- Nema, on je slobodan, ja sam udata i dalje - rekla je Luna

- Otkriću vam da sam danas bio u zlatari i naručio sam potpuno istu burmu, odneću kod sveštenika, pa da ponovo osvešta, smršao sam, pa i u prstima, zato sam je i izgubio, dodao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Milan

12.06.2022 16:25

Da li su oni kršteni?

Bgd

12.06.2022 17:56

@Milan - Anabelina mama je Srpkinja, i krstila je decu.