Suprug poznate voditeljke je MOĆNI MUŠKARAC iz senke: Nataša Pavlović je znala sve o BURNOJ PROŠLOSTI muža, otkrila sve detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.06.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Nataša Pavlović je biznismen iz senke, a njegov ljubavni život bio je buran!

Suprug poznate voditeljke je MOĆNI MUŠKARAC iz senke: Nataša Pavlović je znala sve o BURNOJ PROŠLOSTI muža, otkrila sve detalje! (FOTO)

Foto: instagram.com/prakticnazena_

Voditeljka Nataša Pavlović nakon braka sa pokojnim glumcem Markom Živićem, uplovila je u nove bračne vode, a već godinama je u romansi sa producentnom Predragom Pavlovićem. Iako ne voli da priča o svom životu, Nataša je uvek isticala kako je srećna pored Pavlovića, te da je sa njim pronašla zajednički jezik. 

Međutim, nedavno je priznala, da iako se sada oseća sigurno pored Predraga, svojevremeno u prošlosti njen suprug imao buran ljubavni život, u koji je ona potpuno upoznata. 

 

 

- Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi "poludeli" - istakla je ona svojevremeno, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja - dodala je Nataša, zaključujući priču rečima:

 

 

- Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu - rekla je tada voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Bhm

13.06.2022 06:51

Jel to znači i da si ti imala milion frajera?Tako baš i izgledaš...