Jezive scene u Roterdamu: Navijači se sukobili na tribini, bilo je i povređenih! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Sport

12.06.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne scene viđene su na meču UEFA Lige nacija.

Jezive scene u Roterdamu: Navijači se sukobili na tribini, bilo je i povređenih! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

U okviru trećeg kola "grupe 4" elitnog ranga najmlađeg evropskog reprezentativnog takmičenja, na stadionu "De Kajp" u Roterdamu, snage su odmerile selekcije Holandije i Poljske.

Međutim, i pored činjenice da je i na samom terenu bilo veoma interesantno, viđena su četiri pogotka nakon kojih su reprezentacije podelile bodove, prilično jezive scene viđene su na tribinama.

Naime, međi poljskim navijačima došlo je do sukoba, a kako se saznaje sukobili su se navijači polsjkih klubova varšavske Legije i Jegalonije.

Sevale su pesnice, a kako se vidi na snimku jedan od navijača poljske reprezentacije je ostao i da leži na tribini bez svesti.

 

 

Inače susret trećeg kola Lige nacija između Holandije i Poljske okončan je bez pobednika rezultatom 2:2. Pred gotovo 40.000 navijača na stadionu u Roterdamu, gosti su imali velikih 2:0 prednosti, a u strelce su se upisali Metju Keš u 18. i Pjotr Zelinski u četvrtom minutu drugog polivremena, ali je domaćin uspeo da stigne do poravnanja za svega tri minuta igre golovima Klasena i Damrisa u 51. odnosno 54. minutu meča.

Na tabeli "grupe 4" elitnog ranga Lige nacija, Holandija trenutno ima sedam osvojenih bodova, dok se selekcije Poljske i Belgije sakupile po četiri, a na začelju grupe nalazi se Vels sa svega jednim osvojenim bodom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading