Preživeli smo: Kapiten je i ovoga puta pokazao ko je vođa na terenu!

Autor:

Sport

09.06.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten je još jednom odigrao kapitenski. Pretrčao je kilometre na stokholmskom stadionu, a direktno uticao i na gol koji je Srbiji doneo tri veoma važna boda.

Preživeli smo: Kapiten je i ovoga puta pokazao ko je vođa na terenu!

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Dušan Tadić je uputio fantastičan centaršut nakon kojeg je Luka Jović zatresao mrežu Šveđana. Kao pravi lider predvodio je i na ovom susretu saigrače iz reprezentacije. Tokom svih 90 minuta igre ih je bodrio, davao savete i na kraju plodovi zajedničkog rada su jasno vidljivi - Srbija se iz Skandinavije vraća sa tri boda u džepu.

Foto: Tanjug/AP

Momenat kada Luka Jović postiže pobedonosni pogodak

 

Nakon susreta na "Frends Areni", vidno umoran, ali i radostan zbog uspeha, primao je čestitke i od navijača, ali i od predstavnika srpskih medija.

- Hvala vam svima na čestitkama. Tokom celokupnog toma meča bili smo skoncentrisani. Želeli smo ovu pobedu i da na taj način obradujemo navijače. Kada smo videli ovoliko zastava bilo je jasno da moramo iz sebe izvući i poslednji atom snage. 

Novinare je interesovalo i kakvo je mišljenje kapitena u vezi prinudnih izmena u timu:

- U našoj igri postoji sistem i uopšte nije važno ko će se i kada naći na terenu. Mi smo svi jedna celina i samo očekujem da tako nastavimo.

 

 

O samoj igri Dušan Tadić je izjavio:

- Odigrali smo odlično prvo poluvreme. Stigli smo do jednog pogotka, a posebno početkom nastavka smo mogli da dođemo i do drugog, pa i trećeg gola. Igra je zaita bila dobra na svakom delu terena, ali kako je vreme odmicalo, blili smo svesni da moramo obratiti više pažnje na rezultat, pa smo svesno protivniku prepustili inicijativu. Na kraju smo uspeli da sačuvamo gol prednosti i da "preživimo" ovo gostovanje - zaključio je kapiten naše selekcije Dušan Tadić.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading