Izbio INCIDENT na aerodromu u Bugarskoj! Naomi Kembel pretrpela UZNEMIRAVANJE carinika, od STRESA nije mogla da dođe sebi!

Autor:

Zabava

12.06.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naomi Kembel doživela neprijatnu situaciju na aerodromu u Bugarskoj.

Izbio INCIDENT na aerodromu u Bugarskoj! Naomi Kembel pretrpela UZNEMIRAVANJE carinika, od STRESA nije mogla da dođe sebi!

Foto: Tanjug/AP

Naomi u haljini

Jedna od najpoznatijih top modela na svetu Naomi Kembel doživela je neprijatno iskustvo na aerodromu u Bugarskoj.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Naomi Kembel

Naime, nju je radnik na aerodromu sklonio u stranu kako bi je posebno pregledao, prenosi Dejli Mejl. Ona je u Bugarskoj bila poslovno, a smatra se da joj se neprijatnost dogodila zbog rasizma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Kako se navodi, Naomi je bila veoma uznemirena, a ne zna se da li je osoblje koje je tražilo posebnu pretragu zaposleno ma aerodromu ili radi zab privatnu kompaniju. Manekenka je zatim viđena kako izlazi sa aerodroma sa kačketom na glavi i ulazi u automobil koji ju je odezao do luksuznog hotela u Sofiji.

– Jako se iznervirala. Incident ju je jako uznemirio. Veselila se uzbudljivom snimanju u Sofiji, ali nemili događaj zasenio je taj posao – rekao je jedan njen prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading