SKANDALOZNA SVADBA BRITNI I SEMA! Veselje najpoznatije svetske pevačice obeležili nemili događaji!

Autor: Melina Gvero

Zabava

13.06.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih svetskih pevačica Britni Spirs udala se za verenika Sema Ašgarija.

SKANDALOZNA SVADBA BRITNI I SEMA! Veselje najpoznatije svetske pevačice obeležili nemili događaji!

Foto: Foto Instagram

Britni

Britni Spirs je prvobitno objavila tu vest u video-snimku na Instagramu i tada je pokazala veliki dijamantski verenički prsten. Par, koji se zabavlja od 2016, nije previše u javnosti govorio o planovima za budućnost, već su se fokusirali na stvaranje porodice. Međutim, u najsrećnijem trenutku su došle tužne vesti jer je Britni doživela spontani pobačaj. Posle te nemile vesti odlučili su da ljubav krunišu slavljem. Kako pišu mediji, oko 100 ljudi prisustvovalo je ceremoniji, koju su obeležili brojni skandali.

Foto: Foto Instagram

Britni Spirs, Sem Ašgari

 

Nisu pozvali Britninu rodbinu

 

Spirsova i Sem nisu pozvali njenu majku Lin i oca Džejmija Spirsa, kao i njenu sestru Džejmi Lin Spirs, nakon javnog sukoba koji je pevačica imala s njima. Jedini koji je dobio pozivnicu, kako se navodi, jeste njen brat Brajan, koji je bio na njenom venčanju.

 

Njen prvi muž uhapšen na svadbi

Džejson Aleksander, prvi muž popularne pevačice, uhapšen je u njenoj vili tokom venčanja. Pevačicino obezbeđenje ga je, štaviše, jurilo po imanju u Venturi i zadržalo ga prisilno dok nije stigla policija, saopštio je PR lokalnog šerifa. Inače, Džejson Aleksander je pevačicin prijatelj iz detinjstva, za kog se udala u januaru 2004. u Las Vegasu. Brak je poništen 55 sati kasnije nakon što je sud uvažio zahtev za poništenje zbog toga što Britni "nije razumela svoj potez".

 

 

Selenu je upoznala na svadbi

Sudeći po objavama s društvenih mreža, a i objave Donatele Versaće, koja je prisustvovala skromnom venčanju, pored nje su tu bile i Madona, Paris Hilton, Dru Barimor i Selena Gomez. Zanimljivo je to da su se mlada i Gomezova upoznale tek na svadbi, a kako komentarišu fanovi, ova situacija im uopšte nije smešna, nego su tužni zbog toga što Brini zbog ozloglašenog oca i starateljstva nije mogla da ima prijateljice.

Poljubac u usta s Madonom

Foto: Foto Instagram/madonna

Madona, Britni Spirs poljubac

 

Britni se, kao i na dodeli MTV nagrada početkom dvehiljaditih, ponovo poljubila s Madonom u usta. Pevačicini fanovi su oštro osudili ovaj njen potez.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading