Oblak iskren posle poraza na Marakani: Srbija zaslužuje da igra A Ligu nacija!

Autor: Tanjug

Sport

07.06.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva zvezda reprezentacije Slovenije hvali Orlove.

Oblak iskren posle poraza na Marakani: Srbija zaslužuje da igra A Ligu nacija!

Foto: Starsport

Jan Oblak protiv Srbije

Golman Atletiko Madrida i reprezentacije Slovenije Jan Oblak, izjavio je da fudbalska reprezentacija Srbije zaslužuje da igra u Ligi A UEFA Lige nacija.

Srbija i Slovenija rivali su u Grupi 4 Lige B, a Orlovi su međusobni duel odigran u nedelju u Beogradu rešili u svoju korist sa 4:1 (1:1).

- Protivnik je bio mnogo bolji od nas. Srbija ima ozbiljnu reprezentaciju koja zaslužuje da igra Ligu A Lige nacija. Bila je bolja u svim segmentima igre, možemo samo da joj čestitamo i da se nadamo drugačijem ishodu u Ljubljani - izjavio je Oblak, a preneli slovenački mediji.

Republika

Foto: Starsport

Jan Oblak protiv Srbije

Čuvar mreže Atletiko Madrida i jedan od najboljih golmana na svetu istakao je da se uvek rado odaziva pozivu u nacionalni tim.

- Uvek sa ponosom predstavljam Sloveniju, zbog toga mnogo bole porazi, pogotovo na način kao protiv Srbije. Teško je, ali stalno dolazim sa radošću i pozitivom - rekao je Oblak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading