Zoran Rendulić novi trener omladinaca Crvene zvezde!

Autor:

Sport

07.06.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvotimac tima sa "Marakane" imanovan je za novog šefa stručnog štaba omladinske selekcije šampiona Srbije.

Zoran Rendulić novi trener omladinaca Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Zoran Rendulić

Zoran Rendulić je u prostorijama Medija centra na stadionu "Rajko Mitić" potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom i nije krio uzbuđenje što je ponovo u redovima voljenog kluba.

- Moram da priznam da sam uzbuđeniji sad, nego kada sam 2015. godine došao na isto ovo mesto i moram priznati da se Zvezda od tada dosta promenila, naravno u pozitivnom smislu. Sve ovde izgleda kao pravi moderni evropski klub. Prve impresije su mi stvarno iskrene sa svih strana. Super sam prihvaćen i vlada pozitivna energija, što mi daje dodatnu satisfakciju za moju ideju i rad koji mi predstoji - rekao je Rendulić, a preneo je klupski sajt.

Istakao je nekadašnji fudbaler crveno-belih da je upoznat sa sistemom, i napomenuo da nema boljeg mesta za napredovanje od Crvene zvezde.

- Volim da radim pod pritiskom i znam kako funkcioniše Zvezda. Upoznat sam dobro kakav je sistem u klubu, tako da mi neće trebati vremena za privikavanje. Ideje su nam iste. Imam dosta prijatelja ovde, kako u Omladinskoj školi, tako i u prvom timu i siguran sam da neće biti problema ni u međuljudskim odnosima, ni u nekim drugim stvarima. Došao sam ovde da napredujem ,a siguran sam da nema boljeg mesta na svetu za napredovanje od Crvene zvezde. Imam saradnike oko sebe, i u Omladinskoj školi, ali i u Grafičaru koji će mi pružiti podršku. Uz njih ću usavršiti svoje trenersko iskustvo.

Rekao je Rendulić da je titula uvek cilj, ali i napomenuo da je bitniji razvoj mladih talenata koji će jednog dana obući crveno-beli dres u seniorskom fudbalu.

- Znao sam od prvog dana da je u svim selekcijama Zvezde prioritet da se osvoji titula. U razgovoru sa ljudima iz Omladinske škole, naravno da je mnogo bitnije da veliki broj mladih igrača bude u prvom timu Zvezde. Meni će prvi cilj biti da možda već i na polusezoni nekoliko mladih igrača ode direktno na pripreme sa prvim timom. Takođe plan je i da što više mladih igrača ode u prvi tim Grafičara, gde će se postepeno razvijati. To je neki prvi cilj, a samim tim ću i ja da rastem kao trener.

Dotakao se novi strateg omladinaca Crvene zvezde i igračkog kadra, ali i istakao da mnogo njih poznaje iz reprezentacije.

- Dosta igrača poznajem, pogotovo 2004. godište, jer sam bio prvi asistent pomoćnik u reprezentaciji. Mnogo momaka iz generacije 2005. takođe poznajem, pogotovo one koji igraju za reprezentaciju. Moram da priznam da ostale igrače nisam toliko pratio jer sam bio zauzet u seniorskom fudbalu. Imaću dosta vremena da se sa saradnicima bolje upoznam o svemu. Njima verujem 200 posto i verujem da neće biti problema.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Rendulić

Govorio je Rendulić i o planu priprema, ali i naglasio da je presrećan što je ponovo u Crvenoj zvezdi.

- Upoznat sam sa planom priprema. Sve je definisano i dogovoreno. Sviđa mi se ta ideja. Ostale stvari rešavaćemo u hodu. Sve je na ozbiljnom i profesionalnom nivou. Presrećan sam što sam ovde - zaključio je Rendulić.

Zoran Rendulić je rođen 22. maja 1984. godine, a svoju seniorsku fudbalsku karijeru započeo je u Radu. Igrao je za veliki broj klubova, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a od 2015. do 2017. godine nastupao je za Crvenu zvezdu. U svom igračkom mandatu u crveno-belom dresu uspeo je da osvoji i titulu šampiona države. Nakon angažmana u Čukaričkom, 2018. godine je završio igračku karijeru, a nakon toga se oprobao i u trenerskim vodama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading