Ovo mora da prestane: Mitrović blista zbog pehara, ali žali zbog incidenata koji su obeležili finale ABA lige

Autor:

Sport

06.06.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenik "Delija" poslao važnu poruku nakon majstorice.

Ovo mora da prestane: Mitrović blista zbog pehara, ali žali zbog incidenata koji su obeležili finale ABA lige

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Ostin Holins

Luka Mitrović, as Crvene zvezde, osudio je sva dešavanja tokom finalne serije ABA lige, uz poruku da se nada da će "ljudi na funkcijama" učiniti sve kako se incidenti ne bi ponovili.

- I pored osvojenog trofeja, zbog koga sam srećan, imam veliki ukus gorčine zbog stvari, koje se ponavaljaju iz godine u godinu. Ja ovo ne govorim ni kao zvezdaš, ni kao partizanovac, već kao igrač koji trpi sve te stvari. Voleo bih da se nešto promeni po tom pitanju, ovakvo igranje i pražnjenje dvorane svaku utakmicu, ne znam kome ide u korist. Igrali smo deset meseci da izborimo prednost domaćeg terena i onda na nerešenom rezultatu mi ostajemo sa praznom dvoranom i sat vremena pauze. Na ljudima na pozicijama je da omoguće da se ovo više ne dešava. Čestitao bih igračima Partizana na dobroj seriji, koliko toliko smo uspeli da održimo hladne glave uprkos svemu što nam se dešavalo - poručio je Luka Mitrović.

Podsetimo, klub sa Malog Kalemegdana je odbranio "prsten" pobedom sa 3:2, dok je majstorica prelomljena u neizvesnom finišu (80:77) pred ispražnjenim Pionirom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading