Bilo, neponovilo se! Kalinić poslao MOĆNU poruku Srbiji posle osvajanja ABA lige!

Autor:

Sport

06.06.2022

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Crvene zvezde ove sezone Nikola Kalinić nije mogao da sakrije oduševljenje činjenicom da je klub sa Malog Kalemegdana odbranio titulu prvaka ABA lige.

Bilo, neponovilo se! Kalinić poslao MOĆNU poruku Srbiji posle osvajanja ABA lige!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić tokom majstorice

Kalinić je, u izjavi neposredno posle majstorice, ocenio da je presudila želja i borbenost crveno-belih, ali je izrazio žaljenje zbog nemilih scena koje su obeležile gotovo celu finalnu seriju.

- Šta reći, kakva serija, kakva utakmica! Ne bi trebali da gledamo ovakve scene, incidente, ovo je mučno. Mi smo pokazali koliko smo želeli ovaj trofej, na kraju velika pobeda za nas - počeo je Kalina, a potom jeodgovorio na pitanje šta se promenilo posle prekida, pošto je Zvezda ušla sa izuzetnom energijom u finiš petog susreta:

- Pokušali smo da se oporavimo i sa energijom i koncentracijom uđemo u nastavak. Postavljalo se pitanje da li će meč biti završen večeras ili sutra. Nama je bilo svejedno, pokazali smo da smo bolji tim sa navijačima ili bez njih - podvukao je krilni košarkaš regionalnog šampiona.

Podsećamo da je Zvezda odbranila "prsten" pobedom rezultatom 80:77 u petom duelu finala na Jadranu, čime je izborila plasman u Evroligu naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading