Delije pale na ispitu: Skandalozno vređanje Obradovića ispred Pionira, Žoc ovo nije zaslužio! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.06.2022

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos se nastavio i posle završetka majstorice!

Delije pale na ispitu: Skandalozno vređanje Obradovića ispred Pionira, Žoc ovo nije zaslužio! (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije tokom majstorice

Košarkaši Crvene zvezde, trijumfom u petom meču finalne serije (80:77), zasluženo su odbranili "prsten" ABA lige, ali će kompletna završnica regionalnog takmičenja ostati upamćena po izgredima navijača.

Incidenti su kulminirali početkom treće deonice majstorice, kada su tribine Pionira ispražnjene zbog uvreda i ubacivanja predmeta na parket, a na meti Delija konstantno je bio i trener Partizana Željko Obradović. Žoc je kontinuirano vređan na primitivan način od pristalica crveno-belih, što je nastavljeno i posle završetka utakmice broj pet.

Delije su ispred dvorane "Aleksandar Nikolić" skandirale pogrdne parole na račun trofejnog stručnjaka, koji ih od povratka na klupu Parnog valjka nijednim gestom nije provocirao.

- Evropski trener, j****e evropski trener... - orilo se ispred Pionira, a delić atmosfere možete pogledati u videu.

Osim ove, Obradović je trpeo brojne uvrede na ličnoj osnovi, a sve je nastavljeno i tokom konferencije za medije, što se moglo jasno čuti i tokom TV prenosa.

Ponašanje Delija je za svaku osudu, naročito iz ugla doprinosa koji je, po mnogima, najbolji evropski stručnjak dao srpskoj košarci i njenoj promociji širom Starog kontinenta prethodnih decenija.

Strateg Partizana je imao komentar na celu finalnu seriju, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
NAVIJACI

07.06.2022 08:08

Cigani ga vredjaju jer ga se boje ! Strah je cudno .

I ja sam zvezdin fan ali...

07.06.2022 11:49

Ovo je slika i prilika društveno socijalnog statusa jedne države. Oni su pokazali koliko zapravo vrede kao pojedinci i kakav im je koeficijent inteligencije. Sve ostalo nema smisla. Jadni mali i žalosni epizodisti.