Srbin na naslovnoj strani Gazete: Kostić u Juventusu?

Autor:

Sport

07.06.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stvari stoje, reprezentativac naše zemlje je pred transferom karijere.

Srbin na naslovnoj strani Gazete: Kostić u Juventusu?

Foto: Starsport

Filip Kostić

Srpski fudbaler Filip Kostić godinama već igra fantastično u Bundesligi, a ove sezone je proglašen i najboljim igračem Lige Evrope u kojoj je vodio Ajntraht iz Frankfurta do pehara.

To nije prošlo neopaženo u svetu fudbala, pa trener Juventusa Masimilijano Alegri po svaku cenu želi da na raspolaganju ima reprezentativca Srbije.

Baš ta priča je i jedna od onih koje su se našle na naslovnoj strani renomiranog sportskog lista u Italiji "Gazeta delo Sport".

Osim Kostića, Italijani pišu i da Alegri hoće Anhela Di Mariju, ali Argentinac i dalje vaga između Juventusa i Barselone.

Filip Kostić je karijeru započeo u Radničkom iz Kragujevca, a sa nepunih 20 godina se otisnuo u inostranstvo gde je zaigrao za Groningen. Posle dve sezone u Holandiji se preselio u Nemačku, gde je redom branio boje Štutgarta, Hamburga i Ajntrahta.

Za reprezentaciju Srbije je debitovao pre sedam godina i od tada je u dresu sa nacionalnim grbom odigrao 46 utakmica na kojima je upisao tri gola i devet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading