Lalatović "precrtao" dvojicu

Autor:

Sport

06.06.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović povukao prvi potez u glavnom gradu Republike Srpske.

Lalatović "precrtao" dvojicu

Foto: Starsport

Euforija u gradu na Vrbasu! Srpski stručnjak Nenad Lalatović preuzeo je ekipu Borca, a već je povukao i prve poteze.

Dolaskom u Banjaluku, Lalatović je počeo da kreira tim za sledeću sezonu. Među igračima na koje ne računa su Toni Jović i Goran Brkić.

Toni Jović je, u svom drugom mandatu na Gradskom stadionu, odigrao devet utakmica u Premijer ligi i Kupu BiH, a postigao je jedan gol. Goran Brkić u FK Borac stigao je iz redova Tuzla sitija, a u crveno-plavom dresu upisao je četiri nastupa u Premijer ligi. FK Borac želi Toniju i Goranu puno sreće u nastavku igračke karijere uz zahvalnost za svaki minut proveden u našem klubu - navedeno je iz Borca.

Podsećanja radi, hariznatični strateg napustio je kragujevački Radnički posle izborenog opstanka u Superligi Srbije, a sa Borcem ga čeka i evropski izazov. Banjalučani su prošlu sezonu okončali kao trećeplasiran tim Premijer lige, te će se naredne takmičarske godine okušati u kvalifikacijama za Ligu komferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading