LALATOVIĆ SE OPROSTIO: Da sam ostao, Radnički bi se borio za Evropu!

Autor:

Sport

02.06.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani ostali bez trenera.

LALATOVIĆ SE OPROSTIO: Da sam ostao, Radnički bi se borio za Evropu!

Foto: Starsport

Trener kragujevačkog Radničkog Nenad Lalatović

Radnički iz Kragujevca je ostao bez trenera, pošto je sa "Čika Dače" otišao Nenad Lalatović.

Doživeo sam jako lepe trenutke u Radničkom iz Kragujevca. Kada sam došao niko, apsolutno niko nije verovao da ćemo da ostanemo u ligi. Imali smo ozbiljan zaostatak u odnosu na Metalac i Proleter, ekipe koje su po imenima bile jače od nas. Došao sam u Radnički na molbu pojedinih ljudi, kao i sportskog direktora Slavka Perovića. On je u svojoj oblasti jedan od najboljih u Srbiji. Imali smo fenomenalnu saradnju, ispoštovao me je kao trenera. Veliko hvala i mojim saradnicima i navijačima - rekao je Lalatović za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

On je na rastanku istakao da bi Crveni đavoli naredne sezone trebalo da se bore za izlazak u Evropu.

- Razgovarali smo nekoliko dana. Ali odlučio sam se da okušam van Srbije, da pokušam da se borim za titulu. Opet sam naišao na podršku Slavka Perovića i navijača. Oni su uz moj stručni štab najzaslužniji što smo opstali u ligi. Izdržali i baraž dvomeč protiv Železničara iz Pančeva. Da sam ja ostao u Radničkom borili bismo se za gornji deo tabele, možda i izlazak u Evropu - poručio je temperamentni stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading