DOSTA JE BILO: Ostvario je zacrtane ciljeve i napustio klub! Poznato je i gde će nastaviti karijeru?

Autor:

Sport

02.06.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvario je veliki uspeh, „podigao sidro“ i otišao...

DOSTA JE BILO: Ostvario je zacrtane ciljeve i napustio klub! Poznato je i gde će nastaviti karijeru?

Foto: Starsport

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog uspeli su u onome što se činilo gotovo nezamislivo.

Nakon prvog dela nedavno okončane Super lige Srbije, Kragujevčani su od većeg dela fudbalske javnosti bili otpisani, ali je onda na „Čika Daču“ stigao Nenad Lalatović, pokrenuo je sve klupske strukture, igrači su shvatili njegovu filozofiju fudbalske igre i rezultat je došao.

Istina je da su o sopstvenom superligaškom statusu mortali da odlučuju kroz baraž susrete, ali su i kada je bilo najpotrebnije, tokom dvomeča sa pančevačkim Železničarom, pružili zapažene partije i stigli do trijumfa.

Nenad Lalatović je ostvario zacrtano, a kako se nezvanično saznaje rukovodstvo kragujevačke ekipe moraće da potraži neko novo rešenje za narednu sezonu.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

Za sada nije poznato gde će Lalatović nastaviti karijeru, ali se prethodnih nedelja kroz medije provlačila informacija da je za njegove usluge zainteresovan banjalučki Borac.

Ostaje da se vidi hoće li njegova naredna destinacija biti Republika Srpska i ekipa koja je u sezoni 2020/21 osvojila šampionsku titulu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Tokom svoje trenerske karijere koja traje od 2011. godine, Nenad Lalatović je sa klupe predvodio Srem iz Sremske Mitrovice, novosadski Proleter, Voždovac, Crvenu zvezdu, čačanski Borac, Vojvodinu, Čukarički i niški Radnički, a pre kragujevačke ekipe sedeo je na klupi saudisjskog Al-Batina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading