PRIVILEGIJA JE UGLEDATI SE NA PRAVE ŠAMPIONE: Ministar Udovičić BIRANIM REČIMA o LEGENDI italijanskog fudbala, Pirlo mu POKLONIO dres!

Autor:

Sport

02.06.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je zemlja velikih šampiona, ne samo u fudbalu, več i u drugim sportovima, rekao je danas legendarni italijanski fudbaler Andrea Pirlo.

PRIVILEGIJA JE UGLEDATI SE NA PRAVE ŠAMPIONE: Ministar Udovičić BIRANIM REČIMA o LEGENDI italijanskog fudbala, Pirlo mu POKLONIO dres!

Foto: Tanjug/AP

Udovičić i Pirlo

Pirlo, nekadasnji fudbaler Intera, Milana i Juventusa, boravi u Beogradu kao promoter italijanskog fudbalskog kampa, sedmog po redu, namenjenog deci od sedam do 14 godina, koji će se uz podršku Banke Inteza, održati se od 27. juna do 1. jula.

- U Italiji ima mnogo srpskih igrača, uvek su tu igrali veliki igrači, sa velikim talentom i voljom. Sada su tu Vlahović, Sergej Milinković-Savić. Srbija uvek iznedri velike šampione, iako niste tako velika zemlja - izjavio je Pirlo na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andrea Pirlo

On je imao zanimljiv odgovor na poređenje sa popularnim "SMS-om", asom Lacija.

Po konstituciji se malo razlikujemo - odgovorio je proslavljeni as Azura.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izjavio je da mu je drago što če mladi srpski fudbaleri imati prilike da uče od legendarnog Andree Pirla.



- Velika je čast biti u društvu jednog od najvećih fudbalera Italije i sveta, fudbalera koji je obeležio jednu deceniju, uveo mnoge novine i pokazao da fudbal sa takvim plejmejkerom može da izgleda drugačije. Ova akcija značajna je za decu u Srbiji. Moramo da razmišljamo o budućnosti, ali nema ništa lepše za decu kad mogu da uče od velikih igrača, velikih trenera. Drugačije je kad na treningu imate jednog Pirla da vam pokaže kako treba igrati. Drago mi je da sam u društvu velikog Pirla, ali i vas fudbalera. Ugledajte se na vaše idole, budite kvalitetniji bolji i postavljajte standarde - istakao je Udovičcić, koji je od italijanskog majstora fudbala na poklon dobio potpisani dres.
Republika

Foto: Tanjug/AP

Pirlo uručio dres Udovičiću

Događaju u zgradi "Banca Inteza" u Beogradu prisustvovao je i ambasador Italije u Srbiji Karlo Lo Kašo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading