GOTOVO JE: Više ga nećemo gledati na našim superligaškim terenima!

Autor:

Sport

14.05.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 36. kola plej-auta Super lige Srbije, mngo stvari su postale jesnije.

GOTOVO JE: Više ga nećemo gledati na našim superligaškim terenima!

Foto: Starsport

Na stadionu SRC "Kolubara" u Lazarevcu, fudbaleri domaće ekipe savladali su novosadski Proleter rezultatom 1:0, a jedini pogodak postigao je crnogorski internacionalac Uroš Đuranović u 70. minutu susreta.

Ovim trijumfom lazarevačka ekipa je i definitivno obezbedila opstanak u društvu najboljih, dok je sa druge strane Proleter izgubio i poslednju nadu da može izbeći najgore. Od naredne sezone biće deo prvoligaškog karavana, mada treba podsetiti da već nedeljama u nazad traju priče oko fuzije Proletera i ekipe Novog Sada, tako da se u ovom momentu ne može sa sigurnošću reći kakva e biti sudbina kluba sa novosadsk Slane bare.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović - nije mogao da izbegne baraž za opstanak u Super ligi

 

U preostala dva susreta, lučanska Mladost je sa ubedljivih 3:0 slavila u Gornjem Milanovcu protiv davno prežaljenog Metalca, dok je nakon preokreta Spartak na Gradskom stadionu u Subotici savladao kragujevački Radnički 1923 rezultatom 2:1. Time je i definitivno postalo jasno da će ekipa trenera Nenada Lalatovića opstanak u elitnom rangu morati da traži preko baraža.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading