GOLUBOVU KONAČNO POLETELI: Na severu Srbije veruju u opstanak!

Autor:

Sport

28.04.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 33. kola plej-auta Super lige Srbije u Subotici je odigran meče koji je direktno odlučivao o budućem putniku u niži rang.

GOLUBOVU KONAČNO POLETELI: Na severu Srbije veruju u opstanak!

Foto: FK Spartak Subotica

Na subotičkom Gradskom stadionu snage su odmerile ekipe domaćeg Spartaka i novosadskog Proletera.

Susret je imao veliki rezultatski značaj, s obzirom da poražena ekipa ovog meča upada u velike teškoće i teško da bi mogla da izbegne najgore, tj. selidbu u niži rang.

Prevashodno zahvaljujući dvostrukom strecu Nemanji Nikoliću, "Golubovi" su stigli do važne pobede i bodova spasa. Spartak - Proleter 3:1.

Pitanje pobednika bilo je rešeno u prvih 45 minuta igre, kada su Subotičani ostvarili nedostižnu prednost. Već pomenuti Nemanja Nikolić, tresao je mrežu Nikole Petrića u 6. i 45. minutu, a treći pogodak za "Golubove" delo je Luke Bijelovića koji se u listu strelaca upisao polovinom prveog perioda igre, tačnije u 23. minutu.

Vać tada je bilo jasno da se Novosađani nalaze u teškoj situaciji, a počasni pogodak postigli su u trećem minutu drugog dela igre. Mrežu Spartaka zatresao je Veljko Ilić.

Nakon ovog kola Spartak je dvanestoplasirana ekipe plej-auta sa 38 bodova, dok se novosadski Proleter nalazi u zoni ispadanja sa 31 bodom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading