Melanija Tramp konačno u javnosti! Nekadašnja prva dama Amerike LEPŠA NEGO IKAD! Evo čime se i bavi! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.05.2022

23:38

Melanija Tramp se držala povučeno otkako je napustila Belu kuću u januaru 2021.

Melanija Tramp konačno u javnosti! Nekadašnja prva dama Amerike LEPŠA NEGO IKAD! Evo čime se i bavi! (VIDEO)

Tanjug/AP

Melanije Tramp od napuštanja Bele Kuće nije bilo u medijima, a onda je kao grom iz vedra neba osvanula najava emisije na televiziji "Fox news" u kojoj bivša prva dama Amerike premijerno gostuje nakon skoro godinu i po dana od odlaska iz najpoznatije i najpozantnije kuće u Vašingtonu, a u razgovoru je "pecnula" i aktuelnog predsednika SAD-a Džoa Bajdena.

 

Melanija Tramp je, naime, nestašicu dohrane za bebe širom zemlje, o čemu je primarno govorila u svom gostovanju, opisala kao "srceparajuću" rekavši da je za krizu odgovorno "vođstvo". Intervju doskorašnje prve dame Amerike biće emitovan u celosti u nedelju. U tizeru objavljenom u petak uveče, voditelj PIt Hegset je tražio je njeno mišljenje o pomenutom problemu, a Melanija je imala spreman odgovor, prenosi "Daily Mail".

 

- Srceparajuće je videti da dohrana nije dostupna deci u 21. veku u Sjedinjenim Američkim Državama - rekla je ona.

Upitana šta je uzrok nestašice, ona je odgovorila koncizno:

- Vođstvo.

Kada je Hegset upitala da li misli na nedostatak i neumeće vođstva, ona je rekla: "Da".

 

Ova 52-godišnjakinja se držala povučeno otkako je napustila Belu kuću u januaru 2021. Vreme je provodila promovišući svoju kolekciju kripto umetnina. Melanija Tramp objavila je, naime, u decembru da prodaje prvi nezamenljiv token (NFT), pod nazivom "Melanijina vizija" ( Melania's Vision).

 

To je prva digitalna umetnina koju Melanija prodaje na njenoj novoj platformi za nezamenljive tokene, na sajtu MelaniaTrump.com.

Reč je o akvarelu umetnika Marka Antoana Kulona koji je naslikao njene oči, a uključuje i audio-snimak Melanije Tramp, saopšteno je iz njene kancelarije.

Digitalna umetnina koštaće oko 150 dolara i moći će da se kupi do kraja godine. Deo prihoda, kako je najavljeno, odlaziće za pomoć deci iz hraniteljskih porodica.

Osim pomenutog promovisanja svog novog biznisa, nije se oglašavala u vezi sa društveno - političkim prilikama u zemlji, a njen povratak na naslovne strane i male ekrane usledio je kada je kriza u vezi sa bebama eskalirala.

Šef jedne od četiri kompanije koje kontrolišu 90% američkog tržišta dohrane za bebe upozorio je da bi nestašice širom zemlje mogle da potraju do kraja godine, a dok ćemo Melanijine prognoze čuti u eksluzivnom intervjuu koji je stavljen u programsku šemu za nedelju.

Bonus video:

Komentari (0)

Loading