HAOS NA KONFERENCIJI! Lalatović napravio DAR-MAR!

Autor:

Sport

08.05.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su u petom kolu ple-auta u Superligi Srbije ekipu Proletera sa 2:1.

HAOS NA KONFERENCIJI! Lalatović napravio DAR-MAR!

Foto: Starsport

Kontroverzni stručnjak Nenad Lalatović

Trener novosadskog kluba Zumbul Mahalbašić je u izjavi za TV Arena sport, a potom i na pres konferenciji naglasio da je na klupu Proletera tokom meča vršen pritisak sa tribina, da su neka neovlašćena lica ulazila na teren, da su letele čak i kamenice.

Sve je to na konferenciji prokomentarisao i trener Radničkog Nenad Lalatović koji je istakao da nije video o čemu se tačno radilo i da je generalno na strani trenera, ali je primetio i neka neobična dešavanja tokom meča kada je u pitanju vođenje ekipe Proletera.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Za oko su mu zapala česta izletanja do aut linije Gojka Kačara, iako on nije šef struke Proletera, nego Mahalbašić.

- Meni je žao ako se nešto dogodilo, stvarno nisam video šta se desilo, bilo je dosta naboja. Ali, video sam dosta često da je Kačar pored aut linije, a on nije trener, nema čak ni licencu. Ne bi smeo da ustaje sa klupe i to Savez treba da gleda. Ne može trener bez licence da vodi tim. Ovaj gospodin je trener Proletera, niko drugi. Kad nemaš licencu, onda sedi, ne ustaj. Moram to da kažem, iako Kačara cenim i poštujem, ali on je danas 27 puta ustao i bio pored aut linije, to je za mene nedopustivo.

- Moj kolega vodi fenomenalno svoj tim, ali ako je on trener, a vrhunski je trener, onda nije normalno da trener iza njega bude ispred njega- konstatovao je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading