RASPLET U BARAŽU ZA POPUNU SUPERLIGE SRBIJE: Lalatović za goli život, prvoligaši sanjaju elitu!

Autor:

Sport

24.05.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi mečevi baraža za popunu Superlige Srbije na programu su danas, a u njima će Prvoligaši - IMT i Železničar dočekati Novi Pazar i Radnički 1923.

RASPLET U BARAŽU ZA POPUNU SUPERLIGE SRBIJE: Lalatović za goli život,  prvoligaši sanjaju elitu!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Najpre će na teren Pančevci i Kragujevčani od 17.00, ali u Smederevu, budući da stadion Železničara ne ispunjava kriterijume elitnog takmičenja.

- Železničar je jako dobro organizovan klub, koji ima ozbiljne ambicije da uđe u Superligu. Mislim da su šanse u ovom dvomeču jednake, da nas očekuju dve izuzetno teške utakmice, ali mi smo Radnički iz Kragujevca, klub sa tradicijom i velikom armijom navijača - rekao je Nenad Lalatović, šef struke Šumadinaca.

 

 

Dva sata kasnije, na stadionu Čukaričkog, IMT iz Novog Beograda ugostiće Novi Pazar. Ambiciozni klub sanja o premijernom nastupu u eliti, kao što je to slučaj i sa Železničarom.

- Očekuje nas težak i zahtevan dvomeč. Moramo odigrati disciplinovano, ispoštovati stvari u modelu igre kojim težimo, kako bi računali na dobar rezultat - rekao je Bojan Krulj, trener IMT.

Revanši su na programu 29. maja.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading