KUCNUO JE ČAS: Klub je uputio zvaničan poziv medijima - Predstavljanje novog trenera zakazano je za sredu!

Autor:

Sport

30.05.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" srpskog fudbala iza sebe ima još jednu poražavajuću sezonu.

KUCNUO JE ČAS: Klub je uputio zvaničan poziv medijima - Predstavljanje novog trenera zakazano je za sredu!

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Vojvodine i Partizana

Fudbaleri novosadske Vojvodine sezonu u Super ligi Srbije okončali su na više nego razočaravajućoj sedmoj poziciji ostvarivši svega 13 trijumfa u 37 odigranih mečeva. Ovim učinkom Novosađani su ostali bez Evro scene, pa je sasvim jasno da su korenite promene na stadionu "Karađorđe" neophodne.

U tom cilju, tokom prethodne nedelje klub je dobio novog predsednika. Na čelo kluba stigao je Dragoljub Zbiljić nekadašnji predsednik UO Odbojkaškog kluba Vojvodina, kao i član UO Fudbalskog kluba Vojvodina.

Republika

Foto: fkvojvodina

Stadion "Karađorđe" očekuje novog trenera i sportskog direktora

 

Istovremeno novosadski crveno-beli su putem svoje zvanične internet prezentacije uputili poziv predstavnicima medija u kojoj stoji:

- Fudbalski klub Vojvodina poziva predstavnike medija na konferenciju za novinare koja se organizuje povodom predstavljanja novog sportskog direktora i novog šefa stručnog štaba FK Vojvodina.

Konferencija će se održati u sredu, prvog juna, u svečanoj sali FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku (Novosadski put 114), s početkom u 11 časova", navodi se na sajtu kluba.

Treba napomenuti da je novosadski superligaš poslednji značajniji uspeh ostvario u sezoni 2019/20 kada su po drugi put u svojoj istoriji stigli do trofeja u nacionalnom kup takmičenju pobedivši beogradski Partizan nakon izvođenja jedanaesteraca rezultatom 2:2 - 4:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading