OČEKUJE SE REAKCIJA GROBARA: Stigla je vest koja se sa nestrpljenjem iščekuje – On je NOVI TRENER Partizana!?

Autor:

Sport

27.05.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je okončao sezonu 2021/22...

OČEKUJE SE REAKCIJA GROBARA: Stigla je vest koja se sa nestrpljenjem iščekuje – On je NOVI TRENER Partizana!?

Foto: Starsport

Grobari na 167. Večitom derbiju

U četvrtak 26. maja, Fudbalski klub Partizan je nakon šampionske titule ostao i bez trofeja u nacionalnom kup takmičenju, a odmah nakon susreta, kormilar crno-belih Aleksandar Stanojević povukao se sa broda koji već godinama luta uzburkanim fudbalkim morem.

Licitacija u vezi novog šefa struke u Humskoj istog momenta je započela. Već su se pominjala raznorazna imena, ali čini se da u momentima kada se ništa ne zna, ipak jedna važna informacija je postala poznata.

Iako su se kao glavni pretedenti na klupu pominjali Mladen Krstajić i Žarko Lazetić, očigledno je da je izbor pao na treću osobu, upravo onu kojoj su se sve pristalice crno-belih najviše i nadale.

Novi trener Fudbalskog kluba Partizan biće niko drugi do Saša Ilić. Barem tako prenosi internet portak „en.wikipedia.org“.

Republika

Foto: Printscreen/Wikipedia

Wikipedia je otkrila istinu...

 

Saša Ilić je rođen 30. decembra 1977. godine u Požarevcu. Igračku karijeru započeo je u ekipi Partizana, a u seniorskom pogonu ovog tima proveo je neverovatnih 18 godina (1996. – 2005. i 2010. – 2019.). Tokom internacionalne karijere nastupao je za Seltu iz Viga, istanbulski Galatasaraj, Salcburg i Larisu.

Republika

Foto: Starsport

Prethodnik i naslednik

 

Trenersku karijeru je započeo 2019. godine kao selektior mlade reprezentacije Srbije, zatim je bio pomoćnik u seniorskoj reprezentaciji, da bi prvi klupski trenerski angažman imao u ekipi Čukaričkog.

Da li će trenersku karijeru nastaviti već ovog leta na mestu na kojem je fudbalski i prohodao, ostaje nam da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading