POTRES U HUMSKOJ KAD MU VREME NIJE: Grobari izdali saopštenje - sledi BOJKOT!

Autor:

Sport

26.04.2022

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utorak 26. i sredu 27. aprila na programu su mečevi 33. kola domaćeg šampionata.

POTRES U HUMSKOJ KAD MU VREME NIJE: Grobari izdali saopštenje - sledi BOJKOT!

Foto: Starsport

Grobari

Fudbaleri Partizana na svom terenu u dočekuju ekipu TSC-a iz Bačke Topole, a susret se igra na stadionu u Humskoj u sredu 27. aprila sa početkom od 14 časova.

Upravo je termin odigravanja ovog meča zasmetao najvatrenijim navijačima crno-belih koji su tim povodom izdaju zvanično saopštenje i najavili bojkot predstojećeg susreta.

U saopštenju koje je potpisala "Južna tribina", a koje prenosi "Objektiv", stoji:

- Želimo da iskažemo nezadovoljstvo povodom užasnog termina odigravanja prvenstvene utakmice između Partizana i TSC-a iz Bačke Topole kao i povodom sve češćih termina koji se ne igraju za publiku i navijače već za potrebe televizije Arena Sport. Odredba Fudbalskog saveza je da svaki superligaški stadion mora da ima reflektore i apsolutno je apsurdno da bilo koji klub u tom slučaju igra svoje utakmice radnim danom u 14 časova. Krajnje drzak i bezobrazan termin zadat isključivo u cilju teranja i ovo malo publike sa srpskih stadiona! Zbog toga se Grobari neće pojaviti na ovoj utakmici, i time poručujemo svima da nećemo tolerisati ovakve “ispade” i stvari koje nisu u interesu ni jednog kluba, kao niti jednog jedinog iskrenog navijača u našoj zemlji. Fudbal se igra za publiku i pune stadione, a ne pune džepove i programske šeme!

Potpuno je jasno da će iz kola u kolo, kako se šampionat bliži kraju, tenzije biti sve veće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Bukač

27.04.2022 05:11

... uzeli su u razmatranje ili mislim da su.