ODLUKA JE PALA: Stanković ne želi više da čeka, u borbu za titulu ide bez Ohija!

Autor:

Sport

20.04.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 2. kola plej-ofa, crveno-beli će imati težak ispit u Bačkoj Topoli.

ODLUKA JE PALA: Stanković ne želi više da čeka, u borbu za titulu ide bez Ohija!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Nakon remija u Večitom derbiju i sačuvana dva boda prednosti u odnosu na Večitog rivala, ekipa Crvene zvezde pred sobom ima možda i najveći ispit do kraja akutelne sezone.

Susret između TSC-a i Crvene zvezde igra se od 16 časova, a trener Dejan Stanković već je odredio sastav koji će istrčati na teren velelepnog stadiona u Bačkoj Topoli.

Sasvim očekivano na golu će se nalaziti kapiten Milan Borjan. U poslednjoj liniji nalaziće se trojica igrača Eraković, Dragović i Pankov, dok su mesta po bokovima rezervisana za Pićinija i Gajića. Na poziciji zadnjeg veznog svoje mesto će zauzeti Seku Sanogo, dok će se na poziciji kreatora igre naći Gelor Kanga. U ovanzivnom delu ekipe mesto će zauzeti Mirko Ivanić i Aleksandar Kataji, dok će za golove ovoga puta biti zadužen Milan Pavkov koji će zameniti Ohija Omoižuanfa.

Crvena zvezda: Borjan, Eraković, Dragović, Pankov, Pićini, Gajić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Katai, Pavkov. Trener: Dejan Stanković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading