DARKO KOSTIĆ VRAĆEN U STAN S LISICAMA NA RUKAMA: Policija dobila još jedan nalog nakon privođenja modnog kreatora (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.04.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Darko Kostić uhapšen je danas posle svedočenja mladića Š. H. (20) koji je potvrdio da ga je Kostić (42), u svom stanu vezanog zatvorio u ostavu i pretio da će ga “ubiti”.

DARKO KOSTIĆ VRAĆEN U STAN S LISICAMA NA RUKAMA: Policija dobila još jedan nalog nakon privođenja modnog kreatora (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube-Informer

Uhapšen Darko Kostić

Policiju je pozvao prijatelj zlostavljanog mladića i nije prošlo dugo, oko Kostićevih ruku (opet) su škljocnule lisice.

Pripadnici PU Stari Grad su u Kostićevim stanu pronašli i oslobodili mladića, a modnog kreatora potom priveli na saslušanje u Tužilaštvo, gde mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Posle toga policajci su se ipak vratili u Kostićev stan kako bi po nalogu tužilaštva izvršili pretres, jer postoji opravdana sumnja da se u stanu nalazi izvesna količina droge.

Kako je utvrđeno svedočenjem "zlostavljanog" mladića, on je modnog kreatora upoznao preko aplikacije LGBT, a zatim i došao u njegov stan, gde mu je Kostić po svemu sudeći nudio drogu, a potom kanapom vezao ruke, stavio duksericu preko glave i zatvorio ga u ostavu.  

Kako javljaju novinari Informera iz Dobračinove ulice, Darka Kostića i policijske inspektore ispred ulaznih vrata njegove zgrade dočekao je predstavnik advokatske kancelarije koja zastupa modnog kreatora. Prilikom povrataka u stan, Kostić je bio bled imao je lisice na rukama i nije progovorio nijednu reč.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading