PRAVO NITKUDA! Transfer leta: Miljenik Delija se SELI u Benfiku!

Autor:

Sport

20.04.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo finalni dogovor dve strane.

PRAVO NITKUDA! Transfer leta: Miljenik Delija se SELI u Benfiku!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Mihailo Ristić

Benfika je najbliža potpisu reprezentativca Srbije Mihaila Ristića, koji bi na stadion "Luž" trebalo da stigne kao slobodan fudbaler. Srbin je meta Portugalaca kao zamena za Aleksa Grimalda, koji ulazi u poslednju godinu ugovora, pa velikan želi da iskoristi poslednji trenutak kako bi naplatio obeštećenje.

Ristić se, pak, potpuno afirmisao u Francuskoj, ove sezone je standardan u dresu Monpeljea za koji je na 28 utakmica upisao učinak od po dva gola i asistencije.

Portugalski gigant u njemu vidi veliko pojačanje, naročito iz ugla isteka ugovora, pošto bi se u prestonicu Portugala preselio bez obeštećenja.

Ristić je trenutno na prinudnoj poštedi, jer je zbog oštrog starta na meču protiv Bordoa zaradio čak pet mečeva suspenzije, pa se na teren neće vraćati do maja. On je opremu Zvezde nosio do 2017. godine, pre nego što je za oko dva miliona evra otišao u Krasnodar, svojim partijama u Ljutice Bogdana stekao je naklonost Delija, a potom se profilisao kao standardan član A selekcije Orlova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading