Skandal u Banjaluci: Išamaran nekadašnji fudbaler Borca u centru grada!

Autor:

Sport

06.06.2022

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Policijskoj upravi grada na Vrbasu su potvrdili da im je prijavljen ovaj slučaj i da je pokrenut prekršajni postupak, te da je saslušan osumnjičeni J. K.

Skandal u Banjaluci: Išamaran nekadašnji fudbaler Borca u centru grada!

Foto: youtube.com/Elta HD

Saša Kajkut

Nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca Saša Kajkut (37) fizički je napadnut minulog vikenda u jednom kafiću u ovom gradu.

Za ovaj napad osumnjičen je J. K, od ranije poznat policiji u gradu na Vrbasu po krivičnim delima koja je činio.

Prema dostupnim informacijama iz Republike Srpske, bivši napadač bio je u bašti jednog od najpopularnijih kafića, a onda je u objekat ušlo više lica.

- Video sam kada su Kajkuta uhvatili za vrat i izveli iz kafića u obližnji haustor. U haustoru su ga naslonili na jedan od lokala i tom prilikom udarili su mu više šamara - rekao je sagovornik "Srpskainfo".

Čovek koji je 2009. odigrao jednu  utakmicu za reprezentaciju Bosne i Hercegovine pokušao je da se odbrani, ali su se drali na njega da spusti ruke i ponovo ga udarali.

- Ubrzo posle napada primetio sam dva policajca koja su dolazila u kafić i nešto su zapisivali. Mislim da su se dva puta vraćali u kafić i nakon toga su otišli - dodao je izvor.

U Policijskoj upravi Banjaluka su potvrdili da im je prijavljen ovaj slučaj i da je pokrenut prekršajni postupak, te da je saslušan osumnjičeni.

Kada govorimo o karijeri Saše Kajkuta, on se više puta vraća u Borac, igrao je i u Čeliku iz Zenice, Zrinjskom iz Mostara i Željezničaru, a prošle godne otišao je u igračku penziju.

U internacionalnoj karijeri bio je u Hrvatskoj, Moldaviji, Azerbejdžanu, Hong Kongu i Grčkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading