Devojka Baneta Trifunovića "UHVAĆENA" sa Goranom Bogdanom: ISPLIVALA slika Tihane Lazović sa poznatim glumcem, OVAJ detalj ih je odao?! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2022

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tihana Lazović sa Goranom Bogdanom sa osmehom na licu!

Devojka Baneta Trifunovića "UHVAĆENA" sa Goranom Bogdanom: ISPLIVALA slika Tihane Lazović sa poznatim glumcem, OVAJ detalj ih je odao?! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Goran Bogdan i glumica Tihana Lazović već izvesno rade na jednom filmu te svako malo, glumica objavljuje njihove fotke sa snimanja na Instagramu. Relativno skoro je odjeknula scena sa svadbe, na kojoj su oboje namrčeni i ljuti, te je izazvala salvu komentara na društvenim mrežama.

Sada je objavila sliku u ronilačkim odelima sa svojim filmskim emotivnim partnerom, a na kojoj su sa osmesima na licu što ih je odalo da uživaju u zajedničkim setovima.

Njih dvoje bili su nasmejani, zagrljeni i bilo je jasno da se ludo zabavljaju, a kako glumci sada provode mnogo zajedničkog vremena, udaljeni od svojih emotivnih partnera, Jovane Stojiljković i Baneta Trifunovića, mnogi su se zapitali da li su se među njima rodile simpatije. Međutim Tihana i Goran imaju prijateljski odnos ispunjen kolegijalnošću i zabavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading