Vlahović RAZOČARAN: Legendarni Argentinac ispalio Juventus!

Autor:

Sport

06.06.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od gotovo zaključenog posla i potpisa jednogodišnjeg ugovora, ofanzivac je stavio "staru damu" na čekanje, jer se nada transferu u redove drugog velikana.

Vlahović RAZOČARAN: Legendarni Argentinac ispalio Juventus!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović odigrao je odličnih šest meseci u Juventusu pošto je na 21 utakmici u svim takmičenjima postigao devet golova.

Ipak, u klubu iz Torina su svesni da Srbinu treba podršku u napadu, a prva meta trenera Masimilijana Alegrija je najbolji asistent u istoriji Pari Sen Žermena - Anhel Di Marija (34).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Anhel Di Marija

Argentinac je slobodan igrač pošto je posle sedam godina napustio Pariz, ali iako je potpis jednogodišnjeg ugovora sa "starom damom" delovalo kao gotova stvar, došlo je do preokreta.

Naime, čovek koji će se oprostiti od dresa nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Kataru navodno čeka Barselonu, odnosno odlazak Usmana Dembelea ili da propadne transfer Rafinje iz Lidsa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Usman Dembele

- Videćemo šta će se dogoditi. Već sam igrao u velikim klubovima, moja porodica me je svuda pratima i pružala podršku. Pokušaćemo da izaberem mesto gde ću i ja i gde će i oni biti srećni. Ali, još uvek nisam doneo odluku - rekao je Di Marija.

Anhel je pre igranja u prestonici Francuske branio boje Mančester junajteda, Real Madrida, Benfike i matičnog Rozarija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading