NEVEROVATNE PODUDARNOSTI ZLOČINA! U Barajevu za manje od mesec dana stradale dve žene, sa istim imenom, od muške ruke i identičnog oružja!

Autor:

Hronika

06.06.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nešto manje od mesec dana u naselju Barajevo kod Beograda nožem su ubijene dve žene, obe Snežane. Nastradale su od ruke muškarca u istom mestu. Nakon ubistva, oba muškarca su pokušala da se ubiju.

NEVEROVATNE PODUDARNOSTI ZLOČINA! U Barajevu za manje od mesec dana stradale dve žene, sa istim imenom, od muške ruke i identičnog oružja!

Foto: ST/D. KADIĆ

Oba zločina koja su se dogodila na gotovo isti način.

Prvo stravično ubistvo, u pomenutom beogradskom naselju dogodilo se 12. maja ove godine kada je Slaboljub J. (62) iz sela Rožanci kod Barajeva, kako se sumnja nožem zaklao prvu komšinicu i učiteljicu Snežanu Đ. (61), a potom pokušao da se ubije. Kako se kasnije saznalo, on je to učinio jer je hteo da budu u emotivnoj vezi. 

Kako je ranije izveštavano, Slavoljub je kobnog dana Snežanu prvo napao u plasteniku i udarao je prskalicom za vodu, da bi je potom brutalno izbo nožem i zapalio njenu kuću.

Snežanino telo pronađeno je u letnjoj kuhinji sa prerezanim grkljanom. Sumnja se da je motiv brutalnog ubsitva bila svađa između njih dvoje. 

- Njih dvoje su tog kobnog jutra pili kafu ispred njene kuće i delovali srećno i nasmejano. Pozdravljali su komšije i ništa nije slutilo na nezapamćenu tragediju. Snežana je otišla na posao, a vratila se posle podne, čula se sa ćerkama, pa posle ručka otišla u plastenik gde je planiarala da nešto seje - rekle su tada komšije.

Šta se tačno dogodilo između njih dvoje verovatno će se saznati na sudu. 

Meštani Barajeva još nisu uspeli da zaborave ovaj jezivi zločin, kada se dogodio drugi još brutalniji. Naime, samo nekoliko nedelja kasnije, 5. juna, na istom mestu, sa sličnim motivima, i sa identičnim oružjem koje je, ponovo, odnelo život jedne ženske osobe, ovog puta Snežane S. (47).

Ipak, kako se u ovom slučaju prenelo. Snežana i osumnjičeni su bili u emotivnoj vezi, a raskid i bolesna ljubomora je bio razlog za ubistvo.

Zoran P. (51) je na svirep način ubijo svoju bivšu partnerku Snežanu nožem, a zatim je, kao i u Slavoljubljevom slučaju, pokušao da sebi oduzme život, tako što će sebi prerezati grkljan. Zoran je, navodno bio u vezi sa Snežanom, te su se posvađali, pa je u nedelju došao na kafu da se pomire. Pošto mu to nije pošlo za rukom, on ju je, kako se pretpostavlja usled patološke ljubomore izbo nožem. Nesrećna žena preminula je pre dolaska Hitne pomoći, a Zoran je prebačen u bolnicu sa povredama opasnim po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading