NOVA BOMBA U PARIZU: "Sveci" prodaju jednu od NAJVEĆIH ZVEZDA, u sve UMEŠANA Barselona!

Autor:

Sport

24.05.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Francuske doneo radikalnu odluku posle produžetka ugovora Kilijana Mbapea.

NOVA BOMBA U PARIZU: "Sveci" prodaju jednu od NAJVEĆIH ZVEZDA, u sve UMEŠANA Barselona!

Foto: Tanjug/AP

Razočarali zbog Lige šampiona - Nejmar, Kilijan Mbape i Lionel Mesi

Pari Sen Žermen osvojio je jubilarnu desetu titulu šampiona Francuske, ali možda i najveća pobeda bio je produžetak ugovora Kilijana Mbapea na tri godine. 

Ipak, iz Pariza sledi novi potres pred letnji prelazni rok pošto su vlasnici "svetaca" iz Katara, prema pisanju "Le Parizijena", odlučili da prodaju uz pomenutog Mbapea i Lionela Mesija, najveću zvezdu - Nejmara!

 

 

Prema informacijama ovog lista, Brazilac se nalazi na izlaznim vratima, a zamena će mu biti Usman Dembele (25), krilni napadač Barselone kojem 31. juna ove godine ističe ugovor.

- PSŽ je spreman da proda Nejmara. Jedino pitanje da li će se pojaviti klub koji je spreman da ponudi Brazilcu platu kakvu on želi - tvrdi izvor ovog lista.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Moguć naslednik Nejmara? Usman Dembele

Sa druge strane, španski mediji prenose kako je momak koji je upisao 71 pogodak na 117 nastupa za nacionalni tim, viđen na aerodromu u Barseloni i već su počele priče oko povratka na "Nou kamp".

Podsetimo, Nejmar je najskuplji igrač u istoriji fudbala pošto je pre pet godina iz Katalonije otišao u Grad svetlosti za 222.000.000 evra i potpisao je ugovor do leta 2025. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leto 2017. godine... Naser Al Kelaifi, predsednik Pari Sen Žermena i Nejmar na predstavljanju na stadionu "Park prinčeva"

Brazilac je u dresu kluba iz prestonice Francuske odigrao 144 utakmice i postigao 100 golova uz 11 osvojenih trofeja, ali ne i Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading