MESI SE VRAĆA KUĆI? Najvažniji čovek otklonio DILEME - Transfer BOMBA u Parizu!

Autor:

Sport

16.05.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Argentinac bi već u ovom letnjem prelaznom roku mogao da napusti Pari Sen Žermen posle samo godinu dana i osvojenog trofeja šampiona Francuske.

MESI SE VRAĆA KUĆI? Najvažniji čovek otklonio DILEME - Transfer BOMBA u Parizu!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera svih vremena prošlog leta je posle 20 godina napustio Barselonu i potpisao dvogodišnji ugovor sa Pari Sen Žermenom kao slobodan igrač. 

Ipak, Leo u najmanju ruku razočarao u Parizu pošto je na 33 utakmice imao učinak od 11 golova i 13 asistencija i uspeo je da sa saigračima vrati titulu šampiona Francuske u Grad svetlosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

To nije zadovoljilo navijače koji u timu imaju Kilijana Mbapea, Nejmara i osvajača sedam Zlatnih lopti, pa su usledili i zvižduci.

U narednom letnjem prelaznom roku, Lionel Mesi ponovo bi mogao da bude prva zvezda jer je njegov otac i menadžeer Horhe dao ogorman nagoveštaj da će mu se sin vratiti u Barselonu!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi na oproštajnoj konferenciji za medije u Barseloni

Naime, novinari su Mesija starijeg uhvatili na aerodromu u Barseloni, a pitali su ga šta naslednik kaže o PSŽ-u i da li je srećan. Horhe je u većem delu ostao profesionalno stegnut, ali...

U jednom trenutku, pre nego što je krenuo da uđe u auto, otac Argentinca rekao je da se "nada da će se Leo jednoga dana vratiti u Barselonu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, Lionel Mesi je u dresu Katalonaca odigrao 778 utakmca, postigao 672 golova i osvojio 34 trofeja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading